Den flyvende hollender

Dato Tid Sted
15. jun 2022 Fredriksten festning kl. 22.30 Fredriksten festning Kjøp
17. jun 2022 Fredriksten festning kl. 22.30 Fredriksten festning Kjøp
18. jun 2022 Fredriksten festning kl. 22.30 Fredriksten festning Kjøp

Opplev Wagners «Den flyvende hollender» på Norges største og mest spektakulære utendørs operascene. Under en mørk kveldshimmel og i unike omgivelser på Fredriksten Festning får du en  forestilling du sent vil glemme.

Den dramatiske historien er basert på sagnet om spøkelsesskipet med samme navn. En kaptein og mannskapet hans er tvunget til å seile de syv hav til evig tid. Bare én gang hvert syvende år kan han gå i land. Vil han finne en kvinne som med sin kjærlighet kan bryte forbannelsen?

Fantastiske solister, stort operakor og fullt symfoniorkester

Solister i verdensklasse vil støttes av et operakor på hele 46 sangere fra Gøteborgs Operaen. Det Norske Blåseensemble og Wermland Operas orkester slår sammen kreftene og sørger for at musikken formelig vil bølge ut over den storslåtte scenografien. Ved det musikalske roret står rutinerte Peter Szilvay. Historien skreddersys til omgivelsene av regissør Ivar Tindberg.

Dette blir en eventyrlig opplevelse – også for deg som ikke har vært på opera før.

Billetter i salg nå!

En perfekt julegave til en du er glad i – og kanskje også til deg selv?

Har du scenekort, trenger plass til rullestol eller har andre spørsmål om billetter til Den flyvende hollender, send e-post til post@operaostfold.no, eller få hjelp på telefon: 99 71 01 55.