Har du planene klare?

5. juni 2022

Tiden mot premieren på Den flyvende hollender går fort. Har du planene for kvelden klare? Hvis ikke, får du noen tips her.

Vi er i juni! Den storslåtte scenen på Fredriksten festning begynner å bli fiks-ferdig. Fra morgen til sent på kveld drilles solister, korister, statister og musikere for at alt skal sitte. Regissør, inspisienter, koreografer, kostymedesignere og teknikere jobber dag og natt for å få alt klart. Byen pulserer av operaentusiasme.

Tiden mot premieren på Den flyvende hollender går fort. Har du planene for kvelden klare?
Hvis ikke, får du noen tips her.

Les også Praktisk informasjon for deg som skal på utendørsopera på Fredriksten festning;)

Foto: VisitØstfold

Et godt måltid før en fantastisk opplevelse

Den flyvende hollender letter ikke anker før kl. 22.30. Det gjør forestillingen perfekt å kombinere med et bedre måltid i hyggelig lag. Vi anbefaler å bestille bord så raskt som mulig. Flere av restaurantene i området begynner å fylles opp.

Det vil også være mulig å kjøpe drikke, snacks og ikke minst Wagners grilltallerken med bratwürst, brød og surkål inne på arenaen.

Foto: VisitØstfold

Festmåltid på festningen

Det er flere restauranter inne på selve festningsområdet. Kongshallene og Curtisen er allerede fullbooket. Fredriksten Kro har fremdeles noe ledig, men det kan lønne seg å være rask.

Hyggelige Halden

Halden er en innholdsrik by med mange hyggelige spisesteder. Flere av dem ligger i gangavstand til Fredriksten festning. Hva med å kombinere en kveld på Den flyvende hollender med en dag i Halden?

Foto: VisitØstfold

Den flyvende hollender reiser kollektivt

Akkurat nå seiler Den flyvende hollender rundt på veiene med Østfold kollektivtrafikk. Visste du at du kan ta bussen til og fra forestillingen? Det blir satt opp egne operabusser som kjører tur/retur Moss, Fredrikstad og Sarpsborg den 17. og 18. juni. Billetter kjøper du på Ticketmaster.

Foretrekker du bilen, er det gode parkeringsmuligheter på festningen.

Billetter til forestillingen:

Onsdag 15. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Fredag 17. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Lørdag 18. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Operabuss:

Buss tur/retur Moss, Fredrikstad eller Sarpsborg KLIKK HER