Fra utsolgte til nye arrangementer

5. juli 2024

Vi har lagt bak oss en fantastisk vår, med blant annet en innholdsrik operafestival. Nå tar vi ferie, men programmet starter opp igjen allerede i september.

Vi har lagt bak oss en fantastisk vår, med blant annet en innholdsrik operafestival. Bildet over er fra én av 3 utsolgte forestillinger av La Bohème i Fredrikshalds Teater. Den fikk tilbakemeldinger som “jeg glemte helt at jeg har vondt i foten!”. Tusen takk til alle som kom. Vi koste oss masse.

Nå tar vi ferie, men programmet starter opp igjen allerede i begynnelsen av september. Da blir det Opera på Café Magenta og Kvartett d’Amore i Brygga kultursal, før vi er en del av både Halden Kulturnatt og Kulturnatt Fredrikstad. 22. september inviterer vi til høstens første Barnas søndag.

Vi ønsker dere alle en god sommer, og håper vi sees til høsten!

OPERA PÅ MAGENTA

4. sept. kl. 20.00 | Café Magenta

Velkommen til Fredrikstads mest populære operapub. Dette blir den første av flere arrangementer utover høsten. Du finner alle på programmet vårt

Arrangementet er gratis, med mulighet for å støtte satsingen på VIPPS

KVARTETT D´AMORE

5. sept. kl. 13.00 | Brygga Kultursal

Kvartett d’Amore byr på alt fra humor og latter til dramatikk og intriger. Får sopranen og tenoren hverandre, eller ødelegger barytonen, som vanlig?

Arrangementet er gratis. Det blir servert gratis kaffe og kringle til publikum.

KULTURNATT FREDRIKSTAD: Operapub

13. sept. kl. 19.00 | Sted kommer

Fredag 13. september fylles Fredrikstad med kulturarrangementer. Vi bidrar med Operapub med Christina Jønsi (mezzo-sopran), Markus Bjørlykke (tenor) og Stefan Ibsen Zlatanos (pianist).

Arrangementet er gratis.

KULTURNATT HALDEN: Operapub

13. sept. kl. 21.30 | The Drunken Chefs

Rett etter Operapub i Fredrikstad er det strake veien hjem for å bidra på Kulturnatt i Halden. Også her med Christina Jønsi (mezzo-sopran), Markus Bjørlykke (tenor) og Stefan Ibsen Zlatanos (pianist).

Arrangementet er gratis.

BARNAS SØNDAG: Det var en gang et småtroll

22. sept. kl. 12.00 | Fredrikshalds Teater

Sesongens første Barnas Søndag byr på forestillingen «Det var en gang et småtroll». Etterpå blir det formingsaktiviteter for barna og åpen kafé.

Forestillingen varer i ca 30 minutter.
Passer for barn fra 3 år. Barn under 3 år har gratis inngang.

Pssst!

Sommeren 2025 skjer det igjen. Vår neste oppsetning utendørs på Fredriksten Festning blir Gaetano Donizettis berusende opera, «Elskovsdrikken». 

Billettene slippes 14. november.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg en påminnelse.