Kvartett d’Amore

Dato Tid Sted
05. sep 2024 Brygga Kultursal kl. 13.00 Brygga Kultursal

Bli med når Kvartett d’Amore inntar Brygga kultursal som del av Den kulturelle spaserstokken 2024. 

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til godt voksne. Gjennom ordningen skal det legges til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det utvikles gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk.

Sammen med Halden Kommune inviterer vi dermed til en magisk musikkopplevelse i Brygga kultursal torsdag den 5. september 2024.

Om Kvartett d’Amore

Kvartett d’Amore består av Hannah Edmunds (sopran), Frida Augusta Gudim (sopran), Steffen Sortland (tenor) og Mattis Austrheim (baryton) – fire venner som møttes ved Universitetet i Stavanger, der de i flere år studerte under prof. Elizabeth Norberg-Schulz.

Kvartett D’amore fremfører alt fra de mest kjente operaklassikerne til de litt mer ukjente perlene.  På programmet blir det alt fra humor og latter til dramatikk og intriger. Får sopranen og tenoren hverandre, eller kommer barytonen og ødelegger, som vanlig?

 

Arrangementet er gratis og starter klokka 13:00.

Velkommen!