Nyhetsbrev

Fra storslåtte utendørsoperaer på Fredriksten Festning til Opera på by´n og familieforestillinger – i Opera Østfold skjer det alltid noe. Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så holder vi deg oppdatert.

* Påkrevd felt

Opera Østfold vil bruke din e-postadresse til å sende deg nyhetsbrev og markedsføre våre produkter og tjenester. Vær vennlig å krysse av nedenfor hvordan du ønsker at vi skal nå deg:

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på avmeldings-linken som ligger nederst i alle nyhetsbrevene og kampanjene vi sender ut, eller ved å kontakte oss på post@operaostfold.no. Dersom du ønsker å slettes fra våre system er det bare å ta kontakt. Vi lagrer dine data i henhold til GDPR, General Data Protection Regulation. Ved å trykke på knappen nedenfor, godkjenner du at vi kan behandle dine personopplysninger i henhold til våre vilkår.

Vi bruker Mailchimp. Når du klikker Meld på, samtykker du til at din informasjon blir overført til Mailchimp. Les mer om hvordan Mailchimp håndterer personvern.