I år skjer det!

7. januar 2022

Over 2000 billetter er allerede solgt, og planleggingen av "Den flyvende hollender" er i full gang. Her får du en sniktitt i skisseboka.

Planleggingen er i full gang. Om ikke mange månedene skal vi begynne å bygge den spektakulære scenen. Kostymer skal sys og prøver skal gjennomføres. Og så er det plutselig premiere.

2000 billetter solgt

Har du ikke sikret deg plass på «Den flyvende hollender» enda? Rett før jul rundet vi 2.000 solgte billetter. Heldigvis er det god kapasitet på Norges største utendørs operascene, så du har fremdeles muligheten.

Før premieren i juni skal det bygges både skipsdekk, master og seil på arenaen.

Storslått scenografi

Utendørsoperaene på Fredriksten Festning er kjent for sin spektakulære scenografi. «Den flyvende hollender» blir intet unntak. Faktisk vil denne oppsetningen inkludere Opera Østfolds mest tekniske scene noensinne. Det er tross alt ikke hver dag en seilskute ankrer opp på Place d´Armes. Bak scenografien står dyktige Eilev Skinnarmo.

Spennende kostymer

Kostymedesigner Anette Werenskiold vil sørge for at antrekkene matcher scenen. Her er en skissetegning av mannskapet til Hollenderen med sterke, symboltunge detaljer.

Fokus på detaljene

Her ser du skissetegninger av kostymene til hovedrollen Senta, fra barn til voksen. Senta vil spilles av den fantastiske, svenske sopranen Cornelia Beskow.

Operabuss til Fredriksten Festning

Har du ikke din egen seilskute og lurer på hvordan du skal komme deg til forestillingen? Som et godt og miljøvennlig reisealternativ blir det satt opp busser som kjører tur/retur Moss, Fredrikstad og Sarpsborg på forestillingene 17. og 18. juni. Billetter kjøper du på Ticketmaster her.

Billetter til forestillingen:

Onsdag 15. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Fredag 17. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Lørdag 18. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Operabuss:

Buss tur/retur Moss, Fredrikstad eller Sarpsborg KLIKK HER