Gi en opplevelse til jul

10. desember 2021

Her finner du flere gode grunner til å gi bort billetter til "Den flyvende hollender" på Fredriksten Festning i julegave.

Nå er det enda viktigere enn før å investere i kultur. Vi håper at verden ser normal ut igjen til sommeren, men vil uansett gjøre det vi kan for å sikre at alle som kommer på «Den flyvende hollender» får en trygg og hyggelig opplevelse. Forestillingen har også fordelen av å være utendørs.

Her finner du flere gode grunner til å gi bort billetter til «Den flyvende hollender» i julegave.

Foto: Fra Tryllefløyten i 2017

1. En unik opplevelse

Fredriksten Festning er Norges største og mest spektakulære utendørs operascene. Et dyktig kreativt team vil sørge for at musikk, kor, lys, lyd, scenografi, masker og kostymer matcher de spektakulære omgivelsene. 

Foto: Fra Tryllefløyten i 2017

2. Noe spennende å glede seg til sammen

Billetter er en gave man kan glede seg til også etter at den er åpnet. Inviterer du med deg en venn, kjæresten eller familien, kan dere glede dere sammen helt frem til juni.

Foto: Fra Il Trovatore i 2019

3. Et minne for livet

Utendørsopera under en mørk kveldshimmel på historiske Fredriksten Festning er en opplevelse som garantert vil huskes lenge. Kanskje blir det også begynnelsen på en ny og kjærkommen tradisjon? Vi i Opera Østfold vil fortsette å sette opp nye, storslåtte forestillinger hvert andre år.

Kjøp billetter her:

Onsdag 15. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Fredag 17. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Lørdag 18. juni 2022 kl. 22.30 KLIKK HER

Foto: Fra Nabucco i 2013

God jul!