Barnas Søndag – Mr. Ping

Dato Tid Sted
12. feb 2023 Kulturhuset i Halden (Gamle Bibliotek) kl. 12.00 Kulturhuset i Halden (Gamle Bibliotek) Kjøp

Opera Østfold presenterer Barnas Søndag på Kulturhuset i Halden. Fire søndager og fire forskjellige forestillinger med musikk og moro!

Mr. Ping har fått et stort ansvar. Han skal passe på et egg. Han håper det er et pingvinegg, men det er ikke så godt å vite hva som er inni. Egget må holdes varmt, tørt og trygt. Kanskje det klekkes en liten pingvin? Et stort ansvar er et i alle fall. Mr. Ping bor i Antarktis. Hjemme hos Mr. Ping er det fryktelig kaldt, og masse snø og is. Enda verre er det at andre dyr kanskje ønsker å få tak i egget hans. Mr. Ping må være på vakt. Her må øyne og ører holdes åpne.

Konserten skaper et varierende landskap av lydkulisser som Mr. Ping boltrer seg i. Trommeslager Knut Lothe har med seg en stor kasse full av lyder. Publikum tas bla. a. med på en spennende reise til Antarktis, en kraftig snøstorm, og en pingvins drøm om et varmere sted.

Medvirkende: Knut Lothe

Forestillingen varer  ca 30-45 min, og den passer for hele familien. Hovedmålgruppen er barn mellom 3 og 6, barn under 3 år har gratis inngang.

Kulturhuset har sin kafé åpen fram til kl. 16.00