Barnas Søndag –MiniTryll

Dato Tid Sted
12. mar 2023 Kulturhuset i Halden (Gamle Bibliotek) kl. 12.00 Kulturhuset i Halden (Gamle Bibliotek) Kjøp

Opera Østfold presenterer Barnas Søndag på Kulturhuset i Halden. Fire søndager og fire forskjellige forestillinger med musikk og moro!

En prins kommer til et fremmed land og holder på å bli spist opp av en krokodille! Heldigvis kommer Papageno og redder han. Papageno er fuglefanger og lever av å fange små fugler til Nattens dronning. Hun er dronningen i landet, og bruker fjærene til fuglene han fanger, mens Papageno får mat og drikke til gjengjeld. Men Papageno har også blitt sendt ut fra dronningen med et hemmelig oppdrag. Han skal redde hennes datter, Pamina, fra Sarastro. Papageno viser Prinsen bilde av prinsessen og han blir forelsket med en gang. De bestemmer seg for å redde prinsessen sammen.

Forestillingen er basert på operaen «Tryllefløyten» med musikk av W. A. Mozart. På en liten halvtime møter vi Papageno, Papagena, Nattens dronning, Sarastro, Tamino og Pamina. De må gjennom 3 prøvelser og med vannpistol (vannprøven), teip (taushet) og en pakke fyrstikker (ild) leder historien frem. Barna er med i historien med både dans og sang.

Medvirkende: Lars Eggen (sang), Ingeborg Haugvik Francke (sang), Brage Einum (piano).

Forestillingen varer  ca 30-45 min, og den passer for hele familien. Hovedmålgruppen er barn mellom 3 og 6, barn under 3 år har gratis inngang.

Kulturhuset har sin kafé åpen fram til kl. 16.00