Bestill billetter

Varme i høstmørket

De fleste kan trenge litt ekstra lys og varme i høstmørket – og på operapub med Gunda-Marie Bruce (sopran) og Kjetil Støa (tenor) kommer det garantert til å gløde🍁🍂🤩 Med noe godt å spise og med litt i glasset til vakker sang, høye toner og forførende melodier.

Hvis du lurer på om opera passer for deg har du mulighet til å finne ut av det pronto! Torsdag 31.oktober klokken 20.00 braker det nemlig løs for sesongens første operakveld på Bryggerhuset 🍁🎼🎹👩‍🎤

Inngang: kr 250,-Billetter:http://bit.ly/OPB31okt

Gunda-Marie og Kjetil åpner sjette sesong av Opera på Bryggerhuset! Gunda har vunnet flere utmerkelser og priser for sin stemmeprakt. Hun har sunget ved flere scener i Norden og blir flittig brukt som solist innen kirkemusikk. Kjetil har bemerket seg i ikoniske tenorroller som Calaff i Turandot, Tamino i Tryllefløyten og Macduff i Macbeth. I 2020 kan du høre han i rollen som Balthasar Zorn i Mestersangerne i Nürnberg ved DNO&B.

Pianist for kvelden er Dorina Komani.

Opera Østfold inviterer til uformelle og herlige operakvelder på Bryggerhuset Syd i Halden. Operasolister og pianister henter frem kjente og kjære perler fra operalitteraturen. Både i baren og på kjøkkenet venter fristelser, men det er ingen spiseplikt.

Start kl. 20:00. For bordbestilling: syd@brhuset.no – telefon: 69 19 56 44