Bestill billetter

Sarpsborg Scene

Ida Gudim (sopran), Aleksander Nohr (baryton) og Lydia Bryngelsson (mezzo sopran) her på scenen under prøvene til åpningskonserten under ledelse av dirigent Per Kristian Skalstad.

21. august klokken 19.30 gjenåpnes Sarpsborg kommunes kulturhus i ny utgave, og det med en storslått konsert. Den overføres direkte – og gratis – på sa.no, sarpsborgscene.no og sarpsborg.com.

Et av landets mest innovative orkestre, Det Norske Blåseensemble under ledelse av Per Kristian Skalstad, skal sørge for det musikalske akkompagnementet. Ensemblet er faste gjester på Sarpsborg scene og har sin base i Halden. Med seg får de en lang rekke sterke solister innenfor både opera- og musikalsjangeren.

Vi skal innom Carmen, Romeo og Julie, Les Miserables, Don Giovanni, Jesus Christ Superstar, Chess og mye mye mer. Operasolistene er Aleksander Nohr, Ida Gudim og Lydia Bryngelsson.   

Til å lede kvelden (og han kommer også til å synge) har vi fått med Erik-André Hvidsten.

Dessverre setter koronaviruset begrensninger for hvor mange som kan komme inn i salen under konserten. Men vi håper du setter av tid hjemme hos deg selv, skrur opp lyden og får med deg denne historiske kulturbegivenheten i Sarpsborg by. Velkommen!