bakgrunnsbilde stjernehimmel

Opera på Bryggerhuset

En torsdag i måneden inviterer Opera Østfold til en uformell og herlig operakveld på Bryggerhuset Syd i Halden. Operasolister og pianister henter frem kjente og kjære perler fra operalitteraturen. Både i baren og på kjøkkenet venter fristelser, men det er ingen spiseplikt.

Camilla Stenhoff Vist, sopran
Aleksander Nohr, baryton
19 OKTOBER
Camilla og Aleksander åpner årets sesong av Opera på Bryggerhuset. De har begge studert i København og deburterte ved Det Kongelige Teater i samme by. De gjester operascener i Skandinavia, og synger sammen tittelrollene i Ringsakeroperanes produksjon av Dido og Aeneas.
Vigdis Unsgård, sopran
Désirée Baraula, mezzosopran
30 NOVEMBER
Vigdis og Désirée har begge vært tilknyttet DNO&B de to siste sesongene, og har begge imponert publikum med sine stemmer og sceneteft. Désireé synger tittelrollen i Carmen ved operaen i Kristiansund denne sesongen, mens Vigdis returnerer til DNO&B for urpremiere med Synne Skouens Ballerina.
Elisabeth Teige, sopran
Jens-Erik Aasbø, bass
18 JANUAR
Vi har gleden av å presentere en av Norges beste sangpar! Elisabeth debuterer mai 2018 ved den anerkjente statsoperaen i Dredsen, og har hatt stor suksess som Senta i Den Flyvende Hollender. Jens-Erik har vært fast ved DNO&B siden 2011, hvor man kan høre ham i flere fremtredende bassroller.
Eirik Grøtvedt Vist, tenor
Emil Havold Næshagen, baryton
15 FEBRUAR
Vi ønsker to Østfoldinger velkommen til Bryggerhuset. Eirik og Emil har de siste årene bemerket seg som to av Norges mest fremtredende unge operatalenter. Senest i juni 2017, imponerte Emil i rollen som Papageno i Opera Østfolds oppsetning av Tryllefløyten. Begge fullfører sine diplom- og masterstudier i 2018.
Caroline Wettergreen, sopran

Jeanette Goldstein, mezzosopran

Kristian Krokslett, tenor
15 MARS
Velkommen til sesongens siste Opera på Bryggerhuset, hvor vi får et gjensyn med den strålende Caroline Wettergreen. Caroline er denne sesongen engasjert ved DNO&B. Kristian har de siste årene sunget ledende roller ved de fleste av landets distriktsoperaer. Jeanett debuterte som Carmen ved Opera Sør i 2013, og har sitt virke på scener i Skandinavia.

For bordbestilling: syd@brhuset.no

  • telefon: 69 19 56 44
  • inngang kr 250,-

Inngang kr 250,- NB! Billetter kjøpes i døren ved ankomst.

Nettside og Grafisk Design levert av ODIN MEDIA