bakgrunnsbilde stjernehimmel

Opera på Bryggerhuset

Opera Østfold inviterer til uformelle og herlige operakvelder på Bryggerhuset Syd i Halden. Operasolister og pianister henter frem kjente og kjære perler fra operalitteraturen. Både i baren og på kjøkkenet venter fristelser, men det er ingen spiseplikt.

Eirik Grøtvedt Vist, tenor
Ida Gudim, sopran
18 OKTOBER
Vi starter den femte sesongen av Opera på Bryggerhuset med et trekløver fra Østfold. De er alle unge og lovende og står i startgropen av sine musikk-karrierer. Ida Gudim er en sopran fra Fredrikstad (Operahøgskolen 2015), Eirik Grøtvedt er en tenor fra Sarpsborg (Norges Musikkhøgskole 2019), Eirik Stømner er en pianist fra Halden (diplomeksamen Norges Musikkhøgskole 2018). De er alle tre beskrevet som fremdragende talenter.
Beate Mordal, sopran
Mari Askvik, mezzosopran
22 NOVEMBER
Beate Mordal er født og oppvokst i Molde. Hun er en allsidig lyrisk sopran, som fullførte sin bachelorgrad i klassisk sang ved NTNU. Hun gjorde en fantastisk rolle som Pamina i Tryllefløyten på festningen i 2017. Der så vi også mezzosopranen Mari Askvik fra Sogn og Fjordane som andredame. To spennende sangerinner som lett fanger publikummet sitt. Det blir et gledelig gjensyn med to flotte damer!
Caroline Sandgren, sopran
Anders Ottoson, piano
14 FEBRUAR
Endelig er hun tilbake! GöteborgsOperans primadonna er på programmet igjen, og det gleder vi oss stort over. Hun har sunget mer enn 40 hovedroller, og i 2013 mottok hun Göteborgs Stads fortjenestemedalje. Carolina «bjuder upp» til en morsom, vakker og underholdende kveld! Er det du som bys opp til dans? På piano «biträdande operachef» i GöteborgsOperan Anders Ottoson.
Kjetil Støa, tenor
Aleksander Nohr, baryton
14 MARS
Velkommen til herrenes aften! Aleksander Nohr
har imponert publikum og kritikere med sin imponerende baritonstemme og skuespill siden han ble ferdig med Opera Academy i København i 2014. Kjetil Støa har et variert konsertrepertoar og har også mottatt flere priser og stipender i Skandinavia. Dette blir et kraftfullt gjensyn med to karer som begge har vært med i tidligere sesonge

NB! Ny tid denne sesongen – oppstart kl. 20:00.
For bordbestilling: syd@brhuset.no

  • telefon: 69 19 56 44
  • inngang kr 250,- (billetter kjøpes i døren eller på Ticketmaster.no)

Nettside og Grafisk Design levert av ODIN MEDIA