Matbestilling

Under de store utendørsproduksjonene på Fredriksten festning samarbeider vi med alle spisestedene som er lokalisert på selve festningen.

CURTISEN

Azucena
Rødbetsuppe med gressløk rømme , sprø krutonger og bacon

Grev Luna
Helstekt okseindrefilet med trøffelsaus , gulrotkrem , smørstekte primør grønnsaker og ovnsbakte poteter

Leonora & Manrico
Jordbærmousse med bringbærsorbet , tindved krem , bærsalat med mynte og mandelkake

Pris: kr 670,-

Bordbestilling via hjemmeside: curtisen.no eller hovmester@curtisen.no eller telefon: 95 99 81 84

FREDRIKSTEN KRO 

Forrett:
Mozzarella bakt med serranoskinke, urteolje, pinjekjerner, ruccola og syltet rødløk.

Hovedrett:
Svinemedlajonger med Rosswaldpoteter, frikse grlnnsaker, jordskokkpuré, Chrorizo og portvinssaus.

Dessert:
Pannacotta med sitron

For bordbestilling: 69 17 52 32 og les mer på fredriksten.no

KONGSHALLENE

Forrett

Frisk grønn asparges med parmaskinke og parmesan

Hovedrett

Marinert lammefilet med ratatouille, portvin og timiansky, ovnsbakte urtepoteter

(Hovedrett servert en gang på fat)

Dessert 

Mango Panna Cotta med bringebær coulis

Kr. 425,- pr. person

For bordbestilling: 69 18 67 90 eller lacb@online.no

DEN GAMLE KOMMANDANT

Forrett

Dekonstruert Rekecocktail

Hovedrett

Langtidsstekt Ytrefilet av okse med ovnsbakte poteter,

Braisserte grønnsaker og pepper- og løpstikkesaus.

Dessert

Husets eplekake med krem inkl kaffe fra Lippe

 

Bordbestilling: post@dengamlekommendant.noeller telefon: 941 73 069