Bestill billetter

Lille Blå

Neste Supersøndag er søndag 23.februar. Da gjør vi klart for klassisk dukketeater i ballsalen på Fredrikshalds Teater! Du kan tilbringe hele formiddagen sammen med oss. Kafeen åpner klokken 12, forestilling klokken 13 og vi avslutter med verksted rett etter forestillingen slutter! Dørene stenger klokken 15.00, og kafeen er åpen hele tiden! Det blir helet supert rett og slett!

Lille Blå og hunden Voff er verdens beste venner og naboer. Visst er de svært så forskjellige – med Lille Blå som den impulsive og Voff den forsiktige – men kanskje er det derfor de aldri blir lei av å gjøre ting sammen? Som for eksempel å delta i den årevise SOLSIKKE-KONKURRANSEN. 

Når forestillingen begynner, møter vi postmann som setter opp plakater som forteller om konkurransen og deler ut solsikkefrø.  Og snart er de to vennene i gang med å fylle blomsterpotter med jord, legge solsikkefrø i jorda samt å gi frøene vann. Samtidig som de koser seg med å synge sin ”hjemmesnekrede” solsikke-konkurranse-sang. Alt er bare fryd og glede, inntil Lille Blå får høre at det har dukket opp en mulighet til å bli berømt. Og dermed glemmer Lille Blå både vennen og solsikkekonkurransen.

Hva dette er, og hva som videre skjer, skal vi ikke røpe nå.  Vi garanterer imidlertid at både små og store publikummere vil få en hjertevarm og underholdende opplevelse!

I verkstedet etter forestillingen skal det lages solsikker i papir og det det skal plantes solsikkefrø til å ta med hjem! Velkommen til oss!

Billetter får du her: http://bit.ly/36mlqxm