Bestill billetter

Supersøndag!

Supersøndag og Opera Østfold gjør seg klare for premiere søndag 26.januar i ballsalen på Fredrikshalds teater. Supersøndag er et samarbeide mellom Opera Østfold, Halden Frivilligsentral, Glemmen videregående skole og Østfoldmuseene.

-Det er flott å kunne ta i bruk Østfoldmuseene sine lokaler på en ny og spennende måte. Og det er morsomt å kunne utvikle nye og givende samarbeid som Supersøndag, sier direktør for Halden historiske samlinger Lillian Nyborg.

Syv søndager i løpet av 2020 skal teateret midt i Halden sentrum fylles med barn, småbarnsfamilier og kanskje andre sammensetninger av omsorgspersoner rundt barn. Alle er velkomne på en formiddag der samvær rundt barna står i fokus!

Supersøndag tilbyr en innholdsrik formiddag i vakre omgivelser og ønsker å være en aktiv møteplass i sentrum av byen med plass til alle som ønsker å komme. Inngangsprisen er forholdsvis lav og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no, eller i døren ved ankomst. Følg denne linken og du kan også kjøpe billetter til den første forestillingen som er “Emil i Lønneberget”: lavhttp://bit.ly/2Rjhrwj

Dørene åpner klokken 12. Forestillingen starter først klokken 13.00, og rett etter forestillingen starter verkstedet. I det første verkstedet vil det bli produksjon ev kongledyr til en god gammeldags bondegård! Det er Østfoldmuseene i samarbeide med Glemmen videregående skole som arrangerer verkstedene. Kafeen drives av Halden frivilligsentral. Ryktene sier at det er kjøttsuppe på menyen søndag 26.januar. Velkommen!