Bestill billetter

Eeeeeeemil!

Søndag 26.januar er det premiere på Supersøndag!

Snekkerbua er Emils fristed der han kan spikke på trefigurene sine mens faren Anton roer seg ned. Pappaen blir nemlig rasende for hver gang Emil har hatt et artig påfunn, eller gjort enda en rampestrek.

I teaterforestillingen gjenopplever vi noen av de mange kjente og kjære historiene til Astrid Lindgren om Emil, og ikke minst sangene fra hans eventyrlige og spennende barndom. Astrid Lindgren tok barn på alvor. Hun ga både barn og voksne en dimensjon som gjorde alle levende.

Etter forestillingen blir det kulturverksted i regi av Østfoldmuseene og elever fra Glemmen videregående skole som setter søkelys på tradisjonelt håndverk. Her får barn og voksne lov til å prøve seg rundt bordet og kanskje skape noe sammen? Kafeen er åpen og serverer deilige hjemmelagede matbiter fra alle verdens hjørner og det er Halden Frivilligsentral som står for alle servering.

Dagens verksted:

I verkstedet lager vi kongledyr og bondegård etter forestillingen. Akkurat slik Emil hadde gjort det. Dyrene kan du stille ut i galleriet. 

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst. Billetter kjøper du her: http://bit.ly/2Rjhrwj