Bestill billetter

Nytt Operacruise!!

Skal du på opera på Fredriksten festning til sommeren? Hva med å varme opp til forestillingen med et opera-cruise i Haldenkanalen med MS Brekke?

Opera-cruiset tilbys fredag 14. juni og lørdag 15. juni og starter på Tangen brygge i Tistedal.

Underholdes av tenor

– Vi tar gjestene med over Femsjøen, til Brekkeelva og deretter opp de 27 meter høye slusene til Stenselva. Vi snur ved Krappeto og tar deretter turen ned slusene tilbake til Tangen, sier Signe Myhren som er daglig leder ved MS Brekke.

Og det er på vei tilbake, ved Brekke sluser, at tenoren Hallvard Djupvik entrer båten.

Han vil underholde publikum med sang, og vil også fortelle om handlingen i Il Trovatore og om selve produksjonen.

– Hallvar Djupvik er ikke helt ukjent for Halden-publikummet da han både har opptrådt på Opera på Bryggerhuset, og medvirket som solist i Tryllefløyten på Fredriksten festning i 2017, sier Malin Østli som er markedssjef i Opera Østfold.

 

Gøy med samarbeid

Selve cruiset vil vare i tre timer og gjestene vil være tilbake på Tangen brygge i god tid før utendørsforestillingen på Fredriksten festning.

– Vi har samarbeid med Halden Taxi og det vil stå biler klare for å ta gjestene til festningen når vi kommer tilbake til Tistedal, sier Signe Myhren til Halden Arbeiderblad.

Hvert opera-cruise vil ha plass til 60 personer og det vil bli serverte viltgryte fra Fredriksten hotell under båtturen.

– Vi synes det det er gøy å få til et samarbeide med MS Brekke. De har et flott produkt som passer godt inn i vårt publikumssegment, sier Malin Østli.

KJØP BILLETTER HER

(Gjengitt fra artikkel i Halden Arbeiderblad)

LES ARTIKKEL I HA HER